Állásoldalainkon felmerülő gyakran ismételt kérdések

Szolgáltatások, kiemelések:

Hol tájékozódhatok az árakról és a szolgáltatásokról?

A bejelentkezést követően tudja megtekinteni a hirdetési díjakat, szolgáltatásainkat a ’Árak’ menüpont alatt.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Igen
Nem

Hol kérhetek árajánlatot több oldalon történő megjelenés esetén?

A bejelentkezést követően a felhasználónévre kattintva, a legördülő menüből válassza a „Hirdetés feladás” lehetőséget. Az oldalak mezőnél tudja kiválasztani azokat az oldalakat, melyeken szeretné, hogy hirdetése megjelenjen. A hirdetés kitöltését követően tud továbblépni, ahol- amennyiben van lehetősége normál hirdetés megjelenítésre- megjelölheti, hogy melyik hirdetésére vonatkozóan induljon el.

A többi hirdetésnél ki tudja választani a kiemelés időtartamát, illetve további kiemelési lehetőségeket állíthat be. Amennyiben egy oldalon szeretne több hirdetést is megjeleníteni, a hirdetés feladásánál a hirdetés szövegét kitöltve, alul a ’Következő hirdetés’ gombra kattintva tud további hirdetéseket hozzáadni. Az összes hirdetés hozzáadását követően tud továbblépni. Következő lépésként a kiemelés időtartamát és fajtáját tudja kiválasztani, valamint-amennyiben van lehetősége normál álláshirdetés megjelenítésére,- hozzá tudja kapcsolni az Ön által választott hirdetéshez.

Abban az esetben, ha a hirdetések száma meghaladja az 5 darabot, egyedi árajánlatot tudunk biztosítani. Ezt a Kapcsolat menüpontban igényelheti, azon belül pedig fontos - az üzenet és a tárgy megadása mellett- az igénylés konkrét témakörének, például az Egyéb legördülő opciónak a kiválasztása.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Igen
Nem

Hol találom meg a jelentkezőket?

A beküldött álláspályázatokat egyrészt közvetlenül a hirdető cég kapja meg, a saját e-mail fiókjába érkeznek meg. A jelentkezések kiküldése a hirdetésfeladásnál megadott e-mail címre történik. Amennyiben nem adott meg a jelentkezéshez e-mail címet, abban az esetben automatikusan a kapcsolattartóhoz megadott e-mail címre küldjük ki a jelentkezéseket. Másrészt pedig- az e-mailben történő értesítés mellett- amennyiben az álláskeresők az oldalon keresztül adják le jelentkezésüket, akkor a bejelentkezést követően, a kapcsolattartó neve alatt található Jelentkezők fülre kattintva, hirdetésenként listázva tekinthetőek meg a jelentkezők.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Igen
Nem

Leggyakoribb kérdések