Állásoldalainkon felmerülő gyakran ismételt kérdések

Regisztráció, bejelentkezés

Miért nem kaptam meg a regisztrációt követően a regisztrációt megerősítő e-mailt?

Kérjük, amennyiben nem kapott regisztrációjáról megerősítő e-mailt, ellenőrizze e-mail fiókja Spam mappáját is. Amennyiben elírta regisztrációja során e-mail címét, abban az esetben szükséges regisztrációja újrakezdése.

Ügyfélszolgálatunk tájékoztatást tud nyújtani, hogy a beküldött regisztrációjában milyen e-mail cím szerepel. Abban az esetben, ha a megerősítő e-mail fél napon belül nem érkezik meg, és biztos abban, hogy jó e-mail címet adott meg;

Kövesse az alábbi utasítások valamelyikét:
  • próbáljon meg bejelentkezni a regisztrációkor megadott belépési adatokkal. Ekkor a rendszer érzékeli, hogy még nem aktivált a felhasználója és megjeleníti az ’Aktiváló e-mail újraküldése’ gombot, amelyre ha rákattint, rendszerünk újraküldi a levelet.
  • vagy kattintson az alábbi hivatkozásra regisztrációs e-mail újraküldés, és adja meg a beregisztráláskor használt e-mail címét
Hasznosnak találta ezt az információt?
Igen
Nem

Miért nem fogadják el a regisztrációmat?

  • Kizárólagosan bejegyzett céggel, vállalkozással, az azokhoz tartozó érvényes adószámmal történő regisztrációkat tudjuk elfogadni. Az ezekben szereplő esetleges elírás okot ad az elutasításra.
  • Magánszemélyek regisztrációját, amennyiben kizárólagosan adóazonosító jellel rendelkeznek, nem áll módunkban elfogadni.
  • A regisztráció során az adatokat mindig ellenőrizzük, a javítás befejezéséig a regisztráció nem kerül elfogadásra.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Igen
Nem

Milyen jelszót válasszak?

A jelszónak minimum 8 karakterből kell állnia, tartalmaznia kell legalább 1 kis, és 1 nagybetűt, valamint ajánlott speciális karaktereket is tartalmaznia.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Igen
Nem

Miért nem tudok belépni a fiókomba?

Amennyiben a megadott e-mail címével és jelszavával nem tud bejelentkezni, válassza az ’Elfelejtette jelszavát?’ lehetőséget. A regisztrált e-mail cím megadása után kapni fog egy egyedi azonosító linket, amelyre ha rákattint, megadhatja új jelszavát. A sikeres jelszó megadását követően az oldal automatikusan bejelentkezteti.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Igen
Nem

Hogyan tudom törölni a fiókomat?

A fiókja törlését az üzemeltető tudja megtenni. Ilyen esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az oldalon található, a ’Kapcsolat’ menüpont alatt szereplő elérhetőségek valamelyikén.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Igen
Nem

Leggyakoribb kérdések