Tapasztalt vagy kezdő ingatlanszakértőt keresünk a százhalombattai Otthon Centrum irodába


Kedves Álláskereső!

Keller Zsófia vagyok a százhalombattai Otthon Centrum iroda vezetője. Csapatomba keresek tapasztalt vagy/és kezdő tanulásra nyitott jelentkezőket, akik átlagon felüli jövedelmet szerezhetnek és szeretnék megvalósítani álmaikat.

Amennyiben Ön a biztos, fix, de alacsonyabb fizetést preferálja, úgy elnézést kérek, ez a levél nem Önnek szól, kérem ne olvassa tovább! Viszont, amennyiben Ön tudja mire képes és szeretné megmutatni mennyit ér, ért az emberek nyelvén, konstruktív, vállalkozói szemlélettel bír, fontos Önnek a dinamikus társaság és a jó hangulat, akkor megújulási lehetőséget kínálok Önnek csapatunkban. Nálunk a kitartó munkával és szorgalommal lehetőséget kap a teljesítmény arányos bérezés révén arra, hogy bevételét ne korlátozza. Nekem bevált. Azt kaptam, amit ígértek.

Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb, piacvezető cégébe, az Otthon Centrum Százhalombatta Fő terén lévő irodájába keresek kollégákat ingatlanszakértői pozícióba, akiknek célja professzionális módon teljesíteni, elégedett ügyfelek nyomában ajánlásokból megbecsült szakértővé válni, és a HVG által a 10 legjobban kereső szakma egyikét elsajátítani. Bevételi plafon nincs, jellemző kereset 200-600 ezer forint.

Amennyiben levelem felkeltette érdeklődését és szeretne többet megtudni, kérem jelentkezzen fényképes önéletrajzával a "Jelentkezem" gombra kattintba, hogy egy személyes megbeszélés során több információhoz jusson.

Keller Zsófia
 

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Vállalkozói, szerződéses

Munkarend

  • Általános